Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Το είδος θα πρέπει να επιστραφεί ως πακέτο εγγραφής στην ίδια κατάσταση που στάλθηκε μαζί με την απόδειξη.

Η επιστροφή χρημάτων θα δρομολογηθεί μόλις λάβουμε την επιστροφή σας.
Για γρηγορότερη διεκπεραίωση αυτής της διαδιακασίας, μπορείτε να μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή σας με τον αριθμό παραγγελίας και έναν λογαριασμό iban στον οποίο θέλετε να πιστωθούν τα χρήματα.

Διευκρινίζεται ότι η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο στο ποσό των προϊόντων και δεν συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αποστολέα.

Τα εμπορεύματα που αποδεδειγμένα έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή θα αντικατασταθούν από το Blues & Soul Records. Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, τα χρήματά σας θα επιστραφούν. Πρέπει να επιστρέψουν στο Blues & Soul Records όπως έχουν αποσταλεί (εκτός εάν παρέχεται φωτογραφία πριν από την αποστολή) εντός 30 ημερών από την απόδειξη. Τα αντικείμενα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία για να διασφαλιστεί ότι προστατεύονται επαρκώς κατά τη μεταφορά.
Επικοινωνήστε με το bluesoulrecords@gmail.com ή καλέστε μας στο 2351037934 & 6947237007 για περισσότερες πληροφορίες.

Καμία επιστροφή χρημάτων για χαμένο ή κατεστραμμένο δέμα από το ταχυδρομείο.
Σε περίπτωση χαμένων ή σπασμένων αντικειμένων, πρέπει να προσέχετε όταν το παραλαμβάνετε από τον ταχυδρόμο και πρέπει να ελέγξετε την κατάστασή του και να ζητήσετε κάποια χρήματα πίσω από το ταχυδρομείο (μόνο οι καταχωρημένες αποστολές καλύπτονται παγκοσμίως με ασφάλεια επιστροφής χρημάτων 45$).